Με Ανάσα από το Αιγαίο

Το "Αιόλου 68" σερβίρει επιλεγμένα πιάτα και εκλεκτά κρασιά στη πιο χαριτωμένη αυλή της Αθήνας

Sea Food Restaurant Aiolou68

Πίσω από την κεντρική ψαραγορά και συγκεκριμένα στη στοά Πάππου επί της Αιόλου, ένα εστιατόριο-βουτιά στη θάλασσα με γευστικά καλούδια

Μία μικρή Μύκονος βρίσκεται κρυμμένη στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, και σερβίρει εξαιρετικά πιάτα με ψάρι σε έναν λαμπερό και ζεστό χώρο.

Πολύ καλό ψάρι στο κέντρο της Αθήνας. Πήγαμε ένα απογευματάκι μετά τα ψώνια. Ωραίος φωτεινός χώρος με ωραία διακόσμηση, ωραία ατμόσφαιρα και μουσική. Το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό! Πήραμε ουρές πεσκαδριτσας που μας πρότεινε ο σερβιτόρος πολύ νόστιμες δεν έχουμε ξαναφάει κάτι αντίστοιχο! Ενδιαφέρον πάλι η πίτσα με τον τόνο! Γενικά πολύ νόστιμα όλα και σε πολύ καλές τιμές!
Eleni_Kalo - Κριτική Tripadvisor
Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, υπέροχες γεύσεις, φιλικό προσωπικό. Ένα απλό και όμορφο μαγαζί με πολύ ωραία ατμόσφαιρα..Πολύ ωραίο φαγητό χωρίς να είναι επιτηδευμένο. Απλά λιτά και νόστιμα πιάτα!
katie-k - Κριτική Tripadvisor
Θαλασσινά και αυλή στο κεντρο!! Ανακαλύψαμε τυχαία το εστιατόριο και εκπλαγηκαμε ευχαριστα!! Έχει γίνει αγαπημένο στέκι πλέον!! Ο χώρος ειναι όμορφος και ζεστός. Ειδικά την άνοιξη ή το βραδάκι είναι φανταστική η αυλή.
Anastw85 - Κριτική Tripadvisor
Πραγματικά νησί στο κέντρο της Αθήνας. Ένα πολύ καλό εστιατόριο που σε κάνει να ξεχνιέσαι από τα προβλήματα της Αθήνας και νομίζεις ότι είσαι διακοπές σε κάποιο γραφικό νησί του αιγαίου.Το φαγητό εξαιρετικό και πολύ νόστιμο.Το προσωπικό πραγματικά ευγενικό και πολύ εξυπηρετικό.
Kwstas K - Κριτική Tripadvisor
Το διαμάντι του κέντρου της Αθήνας. Ίσως ότι καλύτερο μπορεί να βρει κανείς στο κέντρο της Αθήνας σε ψαροφαγείο!!! Πολύ καλό και όμορφο περιβάλλον χωρίς υπερβολές,πολύ καλό φαγητό και καλή ποικιλία από κρασιά.
Ptaxifiotis - Κριτική Tripadvisor
Aiolou68 Athens Restaurant

Φίλοι δημιούργησαν το «Αιόλου 68», που ένιωσαν την ανάγκη να βρουν το δικό τους νησί στο κέντρο της Αθήνας. Και αφού αυτό δεν υπήρχε το δημιούργησαν.

Κλείστε Τραπέζι

Είμαστε διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε